O parte din frumusețile Județului Sălaj, au ajuns la Oradea prin intermediul unei frumoase expoziții de fotografie, care este montată pe 12 panouri, în Piața Unirii, din Oradea! Mulțumim pentru prezența la vernisaj, viceprimarului de Oradea, Antonia Nica, Preasfinţiei Sale Episcopul Virgil Bercea, Daniel Stejeran, managerul Asociaţiei de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei”, Florin Opriș ghidul nostru din tabăra de fotografie și frumoasele noastre modele Alisia Mirișan și Andreea Marincaș, îmbrăcate în frumoasele costume populare din Sălaj, care ne-au însoțit pe tot parcursul taberei de fotografie!

Sunt expuse cele mai frumoase fotografii, realizate la a 6-a ediție a taberei de fotografie ,,Sălaj – Frumusețe, Tradiție, Poveste” 2023, care s-a desfășurat în județul Sălaj, în perioada 19 – 25 mai 2023, de către cei 10 fotografi participanți din diferite țări, iar pe 2 panouri, sunt expuse, fotografii din edițiile precedente ale taberei si câteva din cele mai premiate fotografii, realizate în Sălaj!

Tabăra a fost organizată de Centrul de Cultură și Artă al Județului Sălaj (manager Daniel Săuca), Asociația Foto Club Varadinum Oradea (vicepreședinte Adela Rusu) și Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară „Țara Silvaniei” (manager Daniel Stejeran). La această ediție au participat 10 fotografi de talie internațională : Nora Maher (Egipt), Derya Yazar (Turcia), Ljiljana Vrzić (Serbia), Adela Rusu (Romania), Ahmed Mohamed Hassan (Egipt), Mohammed Arfan Asif (Dubai), Nenad Nicolic (Serbia), Miklos Mehes (Ungaria), Bikfalvi Zsolt (Romania), Ovi D. Pop (Romania), care prin fotografiile lor au arătat frumusețile județului Sălaj, atât prin postări pe rețelele de socializare cât și prin participarea lor la saloane internaționale de fotografie.

Expoziția va rămâne la dispoziția publicului, până în 5 octombrie 2023!